ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Σε συνεργασία με την Polymers and Colors ως αντιπροσωπεία της Corob στην Ελλάδα το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την επισκευή βλαβών σε όλα τα μηχανήματα της Corob με γνήσια ανταλλακτικά και την εγγύηση ποιότητας του δικτύου συνεργατών της Corob.

Παρέχουμε ολόκληρο τον εξοπλισμό μηχανημάτων χρωματισμού της COROB, όπως μηχανήματα προσθήκης / δοσομετρικές μηχανές χρωματισμού χρωστικών, αναμικτήρες και αναδευτήρες για τα σημεία πώλησης, ολοκληρωμένα βιομηχανικά συστήματα χρωματισμού και προηγμένες λύσεις αυτόματης πώλησης. Η COROB είναι η μόνη εταιρία που διαθέτει και τις τρεις τεχνολογίες μηχανημάτων piston, bellow και gear.

Στις αρχές του 2020 η Power Engineering άρχισε τη συνεργασία με την εταιρεία P&C. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής το 2021 γίνεται ο αποκλειστικός τεχνικός συνεργάτης της, στην τεχνική κάλυψη των μηχανών χρωματισμού και αναδευτήρων της COROB, της οποίας η P&C είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, Κύπρο, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία και Σερβία.

Η P&C αποτελεί μοναδικό προμηθευτής ολοκληρωμένων συστημάτων χρωματισμού από το 1991.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Εκτός των ενδεικτικών μοντέλων η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την επισκευή σε όλα τα νέα ή παλαιότερα μοντέλα της Corob.

Ενδιαφέρεστε για αγορά μηχανημάτων της Corob;
Επικοινωνήστε με την Polymer & Colors πατώντας ΕΔΩ