ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Engineering Power από το 2021 δραστηριοποιείται και στο χώρο των μηχανημάτων βιομηχανίας χρωμάτων.

Το  άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό μας τμήμα είναι σε θέση να αναλάβει την υποστήριξη της επιχείρησης και των μηχανημάτων που βρίσκονται σε αυτή προσφέροντας μοναδικές, άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις αξιοποιώντας τις γνώσεις μας εδώ και πολλά χρόνια σε αυτόν τον κλάδο.

Στις αρχές του 2010 η εταιρεία μας ξεκίνησε τη συνεργασία με την εταιρεία P&C. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής το 2021 γίναμε ο αποκλειστικός τεχνικός συνεργάτης της, στην τεχνική κάλυψη των μηχανών χρωματισμού και αναδευτήρων της COROB, της οποίας η P&C είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, Κύπρο, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία και Σερβία.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Η εταιρεία μας με την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της είναι σε θέση να σας παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών μηχανημάτων βιομηχανίας χρωμάτων.

CARE 360

Είμαστε δίπλα σας!

Η υποστήριξη COROB CARE 360 σημαίνει πάνω από 300 ανθρώπους παγκοσμίως στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουν.

Η εταιρεία μας, Power Engineering ως πιστοποιημένοι συνεργάτες της αντιπροσωπείας της Corob στην Ελλάδα, της Polymers and Colors είναι δίπλα σας για να καλύψει κάθε ανάγκη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες όπως:

• Εγκατάσταση μηχανημάτων
• Συντήρηση
• Τεχνικός έλεγχος
• Εξυπηρέτηση συνεργατών
• Επιδιόρθωση βλαβών.